Paradiso brengt Future Islands naar Oedipus Brouwerij

Future Islands news_groot
Paradiso brengt Future Islands naar Oedipus Brouwerij
Door GraciaVisscher op 13 maart 2017 - 11:06 Zondag 19 maart komt de band Future Islands naar Nederland voor een intieme show in de bierbrouwerij van Oedipus in Amsterdam Noord. Het concert wordt georganiseerd door Paradiso.

Future Islands komt op 7 april met het nieuwe album 'The Far Field'. Kaarten voor het concert kosten 25,- en zijn uitsluitend te koop via de website van de band.

Om kans te maken op het kopen van een kaartje moet je deelnemen aan de actie op de website van Future Islands . Uit de deelnemers aan de actie worden winnaars geloot die een speciale ticketlink opgestuurd krijgen. Deze ticketlink wordt op woensdag 15 maart om 17.00 uur naar de winnaars verstuurd. Daarmee kunnen zij een kaartje kopen voor het concert op zondag 19 maart in de Oedipus Brouwerij.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR BRUNO MARS IN ZIGGO DOMEKaarten voor de shows van Bruno Mars in Ziggo Dome misgelopen? Je krijgt...

anciennebelgique

BRITSE SINGER-SONGWRITER JAMES ARTHUR NAAR AB IN... De Britse singer-songwriter James Arthur werd vorige week nog tijdens de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.