Celine Dion geeft exclusief BeNeLux concert in Gelredome

Celine Dion
Celine Dion geeft exclusief BeNeLux concert in Gelredome
Door RobZ op 25 januari 2017 - 11:21 De Canadese zangeres Celine Dion komt voor een stadionconcert naar Nederland. Op 23 juni staat ze in de Gelredome te Arnhem. Dit in het kader van haar LIVE 2017 tournee. Dit optreden zal het enige zijn dat deze tour in de BeNeLux gegeven wordt.

Afgelopen jaar bracht Dion met 'Encore Un Soir' haar eerste studio album in vier jaar tijd uit, speelde ze haar duizendste show in The Colosseum en gaf ze twee uitverkochte shows in het Antwerpse Sportpaleis. De laatste keer dat Celine Dion in Nederland te zien was, is negen jaar geleden, toen ze in de Amsterdam Arena stond.

De voorverkoop van het concert van Celine Dion in het Gelredome begint op vrijdag 3 februari om 10:00 uur. Tickets kosten tussen de 60 en 160 euro exclusief servicekosten en zijn te koop via Ticketmaster. Wij kunnen je een reminder sturen als de kaartverkoop begint! Voor het concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Joep Beving

JOEP BEVING NAAR PARADISO EN TIVOLIVREDENBURGComponist en pianist Joep Beving brengt op vrijdag 7 april aanstaande zijn...

Dotannieuws

NIEUWE 7 LAYERS SESSIONS IN BITTERZOET, EFFENAAR,... Dotan heeft weer een reeks nieuwe 7 Layers Sessions georganiseerd. In maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.