Neil Diamond viert vijftigjarig jubileum met concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis

Neil Diamond news_groot
Neil Diamond viert vijftigjarig jubileum met concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis
Door Cartman91 op 24 januari 2017 - 13:17 De legendarische Amerikaanse zanger Neil Diamond viert dit jaar dat hij al 50 jaar(!!) in het vak zit. Dit zal hij doen met de 50th Anniversary Collection Tour. Met deze tour slaat hij Nederland en België niet over.

Op 23 september zal Neil in de Ziggo Dome in Amsterdam spelen en 5 dagen later, op 28 september, in het Antwerpse Sportpaleis.

Tickets voor de concerten gaan vanaf komende vrijdag (27 januari) om 11:00 uur in de voorverkoop. Kaartjes voor beide concerten kosten minimaal 54 euro. Voor het concert in Antwerpen is dat inclusief servicekosten, voor het Amsterdamse concert is dat exclusief servicekosten. Tickets voor de Ziggo Dome show zijn via Ticketmaster te verkrijgen.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Q-Factory 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR 90'S NOW MET T-SPOONMeer stereotypisch jaren negentig dan ‘ Sex On The Beach ' en ' No Time 2...

I Am Oak

I AM OAK MET PITOU NAAR AMSTERDAM, UTRECHT EN GRONINGEN I Am Oak gaat weer optredens doen in Amsterdam, Utrecht en Groningen. De...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
di 24 jan 2017 14:41

E-Clect-Eddy Goedkoopste kaartje 54 euro... voor rang 5, en 109 euro voor rang 1. Hij mag dan 50 jaar in het vak zitten, maar dit is wel iets te veel voor mij.

 1
geen avatar
di 24 jan 2017 18:05

eatsleeprave.. Deze meneer is wel een enorme legende hoor! Wat hoop ik deze man nog eens op een festival, te mogen zien.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.