Vic Willems en SoulTrash winnen de Grote Prijs van Nederland

Paradiso
Vic Willems en SoulTrash winnen de Grote Prijs van Nederland
Door sjoertb op 19 december 2016 - 12:24 Afgelopen zondag traden de finalisten van de Grote Prijs van Nederland op in Paradiso. In de middag vond de strijd tussen de singer-songwriters plaats en 's avonds waren de hiphoppers aan de beurt.

Uit de twaalf finalisten pakten singer-songwriter Vic Willems en hiphopgroep SoulTrash de prijzen. Naast een ontwikkeltraject krijgen zij plekken op onder andere de festivals The Brave, I Love Hiphop, Kaftival, Amsterdam Kookt en Bevrijdingsfestival Amsterdam.

De Grote Prijs wordt al 32 jaar georganiseerd en artiesten als Typhoon, Eefje de Visser, Lucky Fonz III en Roosbeef hebben de wedstrijd in het verleden gewonnen. Na een subsidiestop was het einde in zicht voor de organisatie. De Tweede Kamer heeft besloten om de Grote Prijs van Nederland een eenmalige subsidie te geven voor 2017.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

ROTTERDAM AIRLINES KOMT WEER NAAR TIVOLIVREDENBURGAfgelopen vrijdag (16 december) stonden ze nog te spelen in de Pandora zaal...

Heineken Music Hall HMH

HMH VERZAMELT PIS VAN BEZOEKERS VOOR KUNSTMEST Heineken Music Hall recyclet de urine van haar mannelijke bezoekers. De plas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.