Andrea Bocelli naar Ziggo Dome

Andrea Bocelli
Andrea Bocelli naar Ziggo Dome
Door RobZ op 13 december 2016 - 10:21 Andrea Bocelli komt in oktober voor een optreden naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat de tenor voor het laatst in Nederland te zien was.

Vorige maand heeft Andrea Bocelli zijn meest succesvolle album Romanza na 20 jaar opnieuw uitgebracht in een speciale editie. Wereldwijd zijn hier 17 miljoen exemplaren van verkocht, sinds de eerste editie in 1996. Zijn laatste studio-album Cinema, dat afgelopen voorjaar verscheen, is genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Best Traditional Pop Vocal Album.

Op zaterdag 14 oktober geeft de Italiaanse zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12.00 uur via ticketmaster.nl. Tickets kosten tussen de 70 en 110 euro exclusief servicekosten.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Young Gun Silver Fox

YOUNG GUN SILVER FOX OOK NAAR TIVOLIVREDENBURGNa maar liefst twee uitverkochte shows op 18 en 19 januari in Bitterzoet,...

SeanPaul

EUROPESE TOUR SEAN PAUL LANGS DE MELKWEG De Jamaicaanse rapper, zanger, songwriter, muzikant, producer en acteur Sean...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.