Winnen 2x2 kaarten voor Hydrogen Sea in Paradiso + album 'In Dreams'

Hydrogen Sea
Winnen 2x2 kaarten voor Hydrogen Sea in Paradiso + album 'In Dreams'
Door sjoertb op 05 december 2016 - 12:20 Liefhebbers van Aurora en Bat For Lashes zullen de muziek van Hydrogen Sea zeker kunnen waarderen. Het Brusselse duo maakt namelijk betoverende electropop. Op het eerste album 'In Dreams' laten multi-instrumentalist PJ Seaux en zangeres Birsen Uçar horen waarover ze dromen.

Aanstaande zondag 11 december speelt Hydrogen Sea in Paradiso! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan. Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven! Dat is nog niet alles want de winnaars krijgen ook nog het album 'In Dreams' opgestuurd!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit evenement wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Hydrogen Sea'.

De actie loopt tot en met 8 december.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Creeper news

HORRORPUNK BAND CREEPER NAAR MELKWEG AMSTERDAMDe Britse horrorpunk band Creeper heeft al 2 keer eerder in de Melkweg...

Dave Hause news1

DAVE HAUSE MET VOORPROGRAMMA DEAD HEAVENS NAAR... Je kent hem wellicht van de band 'The Loved Ones', maar de laatste jaren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.