Winnen: 2x2 kaarten voor Fai Baba en Floris Bates in Patronaat

Fai Baba
Winnen: 2x2 kaarten voor Fai Baba en Floris Bates in Patronaat
Door sjoertb op 29 november 2016 - 13:27 Avant-garde pop en psychedelica in zijn vreemdste vorm worden volgende week door Fai Baba (foto) vertolkt in het Haarlemse Patronaat. In het project van de in New York wonende Zwitser Fabian Sigmund worden continu grenzen verlegd. Zijn galmende, warme gitaarklanken en vocalen doen je al snel denken aan Mac DeMarco en Kurt Vile.

Ook de fantasievolle Floris Bates speelt deze avond met zijn reverb-sound.

Op 7 december speelt Fai Baba met Floris Bates in Patronaat. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit evenement wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Fai Baba'.

De actie loopt tot en met 5 december.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Helling

REGGAETRIO THE MIGHTY DIAMONDS NAAR DE HELLING IN...Het Jamaicaanse reggaetrio The Mighty Diamonds komt voor een concert naar...

Sango

SANGO NAAR GROTE ZAAL VAN PARADISO De Amerikaanse producer / rapper Sango stond afgelopen februari nog in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.