Rapper Kid Ink komt naar Paradiso en Trix in Antwerpen

Kid Ink
Rapper Kid Ink komt naar Paradiso en Trix in Antwerpen
Door Cartman91 op 28 november 2016 - 11:21 De inmiddels 30-jarige Amerikaanse rapper Kid Ink werd door producers als Timbaland, Pharrell Williams en Swizz Beats geïnspireerd en begon in 2009 met optreden onder de naam Rockstar. Nadat hij bij een andere platenmaatschappij tekende veranderde hij zijn naam in Kid Ink. Inmiddels heeft hij al succesvolle samenwerkingen met onder meer Usher, Akon, Fetty Wap en Tinashe op zijn naam staan.

Nu is bekend geworden dat de rapper voor concerten zowel naar Nederland als België komt. Eerst zal hij op 20 maart in de grote zaal van Paradiso in Amsterdam een concert geven en 10 dagen later (30 maart) zal hij op de bühne van Trix te Antwerpen staan. De voorverkoop voor beide concerten zal op 30 november om 10 uur van start gaan. Voor het concert in Amsterdam zal de ticketverkoop via Ticketmaster verlopen.

Tickets voor het concert in Amsterdam gaan voor 28,50 euro (excl. lidmaatschap) over de toonbank. In Antwerpen betaal je 31,50 euro (incl. servicekosten) voor een kaartje. Aan de kassa kost het je 33 euro.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

MELKWEG ONTVANGT JOAN AS POLICE WOMANKort na haar tour en album 'Let It Be You' afgelopen najaar, keert Joan As...

counterfeit

MELKWEG OZ VOOR COUNTERFEIT De Britten van Counterfeit komen in april voor een concert naar de Oude...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.