Winnen: 2x2 Kaarten voor Shantel & Bucovina Club Orkestar in Doornroosje

Shantel
Winnen: 2x2 Kaarten voor Shantel & Bucovina Club Orkestar in Doornroosje
deel via whatsapp
Door op Stefan Hantel, beter bekend als Shantel is een Duitse DJ en producer. Shantel staat bekend om zijn muziek combinatie van balkan en elektronische beats.

In 2015 verscheen zijn meest recente album, genaamd Via Diaspora. Een album vol Slavische muziek, Jiddische klezmer en elektronische tinten. Shantel weet zeker hoe hij het publiek aan het dansen kan krijgen, al helemaal met de hulp van het begeleidingsorkest Bucovina Club Orkestar.

Op 4 december speelt Shantel & Bucovina Club Orkestar in Doornroosje, Nijmegen. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit evenement wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Shantel'.

De actie loopt tot en met 30 november.


Verder is Shantel ook nog te zien in:
30/11 - 013, Tilburg
01/12 - Vera, Groningen
02/12 - Melkweg, Amsterdam
03/12 - Paard van Troje, Den Haagdeel via whatsapp
festivalinfonieuwlogo

VOORVERKOOPOVERZICHT: O.A. GRASPOP, PAASPOP, MARILYN...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

motorhead_news.gif2

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR LEMMY LIVES IN METROPOOL Motörhead-frontman Lemmy Kilmister is niet meer maar de muziek die hij met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS