Dream Theater voor exclusieve Nederlandse show naar 013

Dream Theater
Dream Theater voor exclusieve Nederlandse show naar 013
Door RobZ op 15 november 2016 - 10:33 Dream Theater betaat 25 jaar en viert dat met een tour waarbij het 'Images, Words & Behond' album integraal gespeeld gaat worden. De band staat op woensdag 8 februari 2017 in de 013 te Tilburg. De Amerikaanse progressieve hardrock/metalband stond ook in 2014 al in de 013 en afgelopen februari was de band nog drie keer in Koninklijk Theater Carré te zien.

Naast de integrale uitvoering van ‘Images and Words’ zullen de progkoningen uit New York uiteraard ook overige nummers uit hun imposante oeuvre ten gehore brengen. Dream Theaters meest actuele wapenfeit is het studio-album ‘The Astonishing’ dat begin dit jaar uitkwam.

Tickets voor de show van Dream Theater in 013 gaan zaterdag 19 november om 9:00 uur in de voorverkoop via Ticketmaster. Een kaartje kost je 66,25 euro inclusief servicekosten. Wij kunnen je een reminder per email sturen om je te waarschuwen dat de kaartverkoop begint. Hier kan je zo'n reminder instellen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gojiranieuws

TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR FRANSE... Gojira is al twintig jaar actief en weet van geen ophouden. Als supportact...

Bruno Mars

BRUNO MARS NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS De internationaal bekende muzikant Bruno Mars is zojuist bevestigd voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.