Bruno Mars naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Bruno Mars
Bruno Mars naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door sjoertb op 15 november 2016 - 10:20 De internationaal bekende muzikant Bruno Mars is zojuist bevestigd voor de Amsterdamse Ziggo Dome en de Antwerpse Sportpaleis. Vorige week wisten we al dat zijn nieuwe wereldtournee hem naar deze steden zou brengen. Nu weten we zeker in welke popzalen hij gaat optreden.

Op 18 november komt het nieuwe album van Mars uit, genaamd 24K Magic. Op de EMA's in Rotterdam liet hij kort geleden zijn nieuwste single van het opkomende album liet horen.

Tourschema:
28-03 Sportpaleis, Antwerpen
09-05 Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop van beide shows start op 21 november. Afhankelijk van rank kost een kaartje € 49, € 64, € 69 of € 74 voor de show in Ziggo Dome (exclusief servicekosten). In het Sportpaleis kan je kiezen uit kaarten van € 50, € 60, € 65, € 80, € 90 en € 105 (inclusief servicekosten).


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

DREAM THEATER VOOR EXCLUSIEVE NEDERLANDSE SHOW NAAR 013Dream Theater betaat 25 jaar en viert dat met een tour waarbij het 'Images,...

paradisoonews.jpg

CLUBTOUR VOOR FEWS (O.A. PARADISO EN V11) De Zweeds-Amerikaanse band FEWS komt in 2017 met een Europese clubtour naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.