Of Mice & Men annuleert shows vanwege gezondheidsproblemen zanger

Of Mice & Men Austin Carlile
Of Mice & Men annuleert shows vanwege gezondheidsproblemen zanger
Door sjoertb op 11 oktober 2016 - 14:39 Het zit de zanger van Of Mice & Men niet mee. Austin Carlile lijdt aan Marfan Syndroom, in juli onderging hij een openhartoperatie en in augustus had hij een klaplong. Nu zit het opnieuw tegen. Afgelopen zaterdag moest de band een show in Engeland staken vanwege een pijn in Carlile's lichaam. De dag erna probeerde de band het nogmaals bij een andere geplande show maar dat was niet te doen.

Of Mice & Men heeft besloten om de tour niet door te zetten en naar huis te gaan zodat de zanger de medische hulp kan krijgen die hij op dit moment nodig heeft. Zie het statement van de band op Twitter.

Het gevolg is dat de show in TivoliVredenburg van morgen niet doorgaat. Eveneens het optreden in Trix op 25 oktober. Kaarten kunnen worden geretourneerd aan de podia.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Sore Losers2

THE SORE LOSERS SUPPORT KAISER CHIEFS IN 013 EN DE...De Belgische bluesrockband The Sore Losers tourt dit najaar door Nederland....

Depeche Mode5

DEPECHE MODE NAAR AMSTERDAM EN ANTWERPEN IN NIEUWE... Depeche Mode heeft net via een livestream laten weten dat de groep in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.