David Gray komt in december naar De Roma en TivoliVredenburg

davidgray
David Gray komt in december naar De Roma en TivoliVredenburg
Door ThomasS op 27 september 2016 - 11:04 De Britse singer-songwriter David Gray komt naar Antwerpen en Utrecht. Op 7 december staat hij in de Roma. Tickets zullen 36 euro gaan kosten. Voorverkoop start 30 september om 09.30 uur via de concertzaal. Op maandag 19 december staat David Gray ook in Nederland op het podium. Hij zal een concert geven in TivoliVredenburg. Tickets kosten 39-45 euro, voorverkoop start 29 september om 10.00 uur.

Nadat zijn eerste drie platen A Century Ends, Flesh en Sell, Sell, Sell het enkel goed deden in een beperkte kring gooide Gray het voor opvolger White Ladder (1998) over een andere boeg. Hij nam een hypotheek op zijn huis en zette alles in om het nog één keer te proberen. White Ladder werd met hits als "Babylon”, "Please Forgive Me”, "Sail Away” en "This Years Love” een overdonderend succes.

De plaat waarop Grays hese stem prachtig wordt ondersteund door akoestische gitaar en subtiele elektronica haalde drieëndertig keer platinum in Ierland (nog steeds de best verkochte plaat aller tijden in Ierland!), bezorgde hem zijn eerste nummer één-hit in Groot-Brittannië en zorgde voor de start van zijn wereldwijde doorbraak.

Op 14 oktober verschijnt 'The Best of David Gray’.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TrixieWhitleynews1

TRIXIE WHITLEY OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIËDe dochter van singer-songwriter Chris Whitley, Trixie Whitley heeft een...

Loreena Mckennitt

LOREENA MCKENNITT KOMT HALF MAART NAAR CARRÉ EN... Na ruim vier jaar afwezigheid is ze terug. De Canadese zangeres Loreena...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.