Wim Vandekeybus (Ultima Vez) en Mauro Pawlowski (dEUS) doen een kleine tour door Nederland

Speak low if you speak love news_groot
Wim Vandekeybus (Ultima Vez) en Mauro Pawlowski (dEUS) doen een kleine tour door Nederland
Door Cartman91 op 16 september 2016 - 16:15 De Belg Wim Vandekeybus gaat opnieuw een samenwerking aan met dEUS-bandlid Mauro Pawlowski. dit duo gaat samen op tour door Nederland met de voorstelling "Speak low if you speak love... ".

De liefde is misschien wel de meest ongrijpbare en grillige van alle innerlijke gemoedstoestanden: verzet bergen, het creëert onmeetbare hoogtes en dalen. Ze geeft kracht, maar veroorzaakt vernietigende pijn als ze zich van je afkeert. Liefde inspireert poëzie: ze wordt verheerlijkt en vervloekt. Dit is waar de voorstelling over gaat. Tijdens deze voorstelling is er dans en muziek.

Met deze voorstelling, die vanaf begin oktober te zien is, speelt dit duo nog tot begin december. Hiermee komen ze onder meer langs Stadsschouwburg Amsterdam (3 en 4 oktober), Theaters Tilburg (11 oktober), Zuiderstrandtheater (13 oktober), Stadsschouwburg Utrecht (18 oktober), Stadsschouwburg Groningen (1 november) en tot slot op 7 december in het Bredase Chassé Theater. Zie hier voor het volledige overzicht van de speellijst.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES KOMEN NAAR DE MELKWEGDe mannen van Me First and the Gimme Gimmes komen weer eens naar de Melkweg...

Underworld

DERDE OPTREDEN VOOR UNDERWORLD IN TIVOLIVREDENBURG De eerste twee concerten van Underworld in TivoliVredenburg zijn al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.