Heineken Music Hall voor The 1975

review: The 1975 - 01/04 - Heineken Music Hall
Heineken Music Hall voor The 1975
Door Cartman91 op 16 september 2016 - 15:15 De Britse rockband The 1975 geeft begin volgend jaar, namelijk op 31 januari, een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. (Tegen die tijd heet de zaal dan overigens "Afas Live"). Op 1 april 2016 stond the 1975 ook al in de Bijlmer Bierhal. De band wist de zaal toen helemaal uit te verkopen.

Het tweede album van The 1975, dat begin dit jaar uitkwam, was genomineerd voor de prestigieuze Mercury prijs. Deze prijs werd uiteindelijk binnengesleept door Skepta. Misschien maar goed ook, want de band liet weten dat ze, als ze de prijs hadden gewonnen, ze het prijzengeld uit zouden geven aan eindeloze hoeveelheden drugs.



De voorverkoop voor het concert op 31 januari start vrijdag 23 september om 11 uur. Een kaartje kost 40 euro (exclusief servicekosten). Tickets worden verkocht via Eventim.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Underworld

DERDE OPTREDEN VOOR UNDERWORLD IN TIVOLIVREDENBURGDe eerste twee concerten van Underworld in TivoliVredenburg zijn al...

amenra

AMENRA MET AKOESTISCHE TOUR LANGS AANTAL NEDERLANDSE... De Belgische metalband AmenRa heeft een Europese (en tevens akoestische)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.