Elvis Presley in concert in Ahoy Rotterdam en Paleis 12 Brussel

elvis presley
Elvis Presley in concert in Ahoy Rotterdam en Paleis 12 Brussel
Door Jessiehuijbrechtse op 13 september 2016 - 13:47 Op 10 en 19 mei 2017 kunnen fans van Elvis Presley hun hart ophalen in Ahoy, Rotterdam en in Paleis 12, Brussel. Met een live concert experience getiteld 'The Wonder Of You' worden liedjes van 'the King of Rock 'n Roll' door het symfonisch orkest gespeeld en aangevuld met de herkenbare stem van Elvis zelf. De ster wordt geprojecteerd op een enorm videoscherm zodat het lijkt dat hij er zelf ook nog bij is. De ex-vrouw van Elvis, Priscilla Presley is ook van de partij.

Door het grote succes van het album If I can dream van Elvis Presley komt er een tweede album uit op 21 oktober The Wonder Of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic. Dit is natuurlijk de reden van de nieuwe tour.



Voor deze show is een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar waar een Meet & Greet met Priscilla Presley bij is inbegrepen. De kaartverkoop voor de reguliere tickets en VIP-tickets start op vrijdag 16 september om 10:00 uur via Ticketmaster.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



takingbacksunday_news

TIVOLIVREDENBURG VOOR ROCKBAND TAKING BACK SUNDAY De Amerikaanse rockband Taking Back Sunday komt voor een concert naar de...

Tory Lanez news

CANADESE RAPPER TORY LANEZ IN MAART NAAR AB BRUSSEL... De Canadese rapper Tory Lanez heeft vrij recentelijk zijn debuutalbum "I...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.