Shawn Mendes met Illuminate World Tour langs Amsterdam en Brussel

Shawn Mendes
Shawn Mendes met Illuminate World Tour langs Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 07 september 2016 - 22:35 Tieneridool Shawn Mendes heeft een uitgebreide wereldtournee aangekondigd. De Canadese singer/songwriter staat op maandag 1 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam en op donderdag 25 mei in Palais 12 te Brussel. Het concert in Brussel wordt zijn allereerste Belgische concert.

Komende week is Shawn Mendes al in de Ziggo Dome te zien op 538Live XXL. In april stond Mendes nog in de grote zaal van Paradiso.

De reguliere kaartverkoop voor de shows begint op vrijdag 16 september om 10:00 uur. Op Ticketmaster kan je terecht voor Shawn Mendes tickets in de Ziggo Dome en hier bestel je tickets voor de show in Palais 12.

Er zijn twee pre-sales voor dit concert van Shawn Mendes. Voor de eerste pre-sale ben je wel 32 euro extra kwijt. Hier vind je meer informatie.

De concerten van Shawn Mendes zijn geplaceerd. Dit houdt in dat er alleen zitplaatsen beschikbaar zijn. Er is geen leeftijdsgrens voor de concerten van Shawn Mendes.

Reguliere tickets voor de show in de Ziggo Dome kosten tussen de 64,90 en 31,90. In Brussel kosten tickets tussen de 46 en 68 euro.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fates-Warning_news

FATES WARNING KOMT EIND JANUARI NAAR DE PUL EN...Zaterdag 28 januari geeft de Amerikaanse band Fates Warning een concert in...

Elephant Stone

ELEPHANT STONE KONDIGT EEN EUROPESE TOUR AAN De Canadese psychrockband (denk Tame Impala en Black Angels) Elephant Stone...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.