Winnen: 2x2 kaarten voor Bombino in de Melkweg

Bombino 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Bombino in de Melkweg
deel via whatsapp
Door op Bombino is een gitarist die het avontuurlijke en spannende van Afrikaanse wereldmuziek doet samensmelten met blues en hardrock. Zijn plaat Nomad werd geproduceerd door Dan Auerbach (The Black Keys).

Wil je deze man live aanschouwen? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show van Bombino in de Melkweg op 27 mei (in Amsterdam)!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Bombino'.

Deze actie loopt t/m 16 mei.deel via whatsapp
sugarfactorynews.jpg

AMERIKAANSE INDIEROCKBAND PINEGROVE KOMT VOOR TWEE...Na jaren touren en meerdere releases uitgebracht te hebben komt New Jersey's...

junglebynight

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR JUNGLE BY NIGHT IN GRAND... Jungle By Night is een bont gezelschap dat altijd en overal voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS