Winnen: 2x2 kaarten voor Jungle By Night in Grand Theatre (Groningen)

Jungle By Night Mundial
Winnen: 2x2 kaarten voor Jungle By Night in Grand Theatre (Groningen)
Door ThomasS op 10 mei 2016 - 13:30 Jungle By Night is een bont gezelschap dat altijd en overal voor een feestje kan zorgen. En wanneer de energie eenmaal op het podium vrijkomt slaat dat binnen no time over op de zaal waar de band staat op te treden.

Wil je dat zelf eens ervaren? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show van Jungle By Night in Grand Theatre op 20 mei (in Groningen)!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Jungle By Night'.

Deze actie loopt t/m 16 mei.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bombino

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BOMBINO IN DE MELKWEG Bombino is een gitarist die het avontuurlijke en spannende van Afrikaanse...

LeeScratchPerrynieuws

LEE SCRATCH PERRY & MAD PROFESSOR KOMEN IN JUNI NAAR... Samen zijn ze 140 jaar oud: Lee “Scratch” Perry & Mad Professor. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.