Baroeg viert 35-jarig bestaan met speciale avond (o.a. Enslaved en Trouble)

Enslaved
Baroeg viert 35-jarig bestaan met speciale avond (o.a. Enslaved en Trouble)
deel via whatsapp
Door op Het Rotterdamse podium Baroeg bestaat 35 jaar. Het is een thuisbasis voor liefhebbers van (hard)rock, metal, gothic, hardcore, punk, psychobilly, electro en industrial. Op zaterdag 7 mei staat wordt het jubileum gevierd.

Hoofdact van de dag is de Noorse metalband Enslaved. Voor hun show zal de band zich niet alleen richten op het stevige oudere werk, maar ook op het progressievere nieuwe materiaal. Enslaved heeft zelf ook iets te vieren, de band bestaat namelijk 25 jaar.

Naast Enslaved zullen ook de Amerikaanse doommetal band Trouble, Komatsu (stoner / sludge), Dario Mars And The Guillotines (dark soul) en Red Vultures (rock) optreden.

De zaal gaat open om 14.00 uur, de eerste band begint om 14.30 uur. Tickets kosten 13 euro (voorverkoop) of 15 euro aan de kassa.
deel via whatsapp
Jon and Roy 1

CANADEES DUO JON AND ROY KOMT BEGIN OKTOBER NAAR...Deze muzikanten tourden aan de andere kant van de oceaan al met acts als...

Tolhuistuin

TOLHUISTUIN, ROTOWN EN DE HELLING ONTVANGEN BEN... Naast de Steve Miller Band is er ook een Ben Miller Band . Dit Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS