Wat gaat er dit weekend in de voorverkoop? (o.a. Nas, Maria Mena en Ane Brun)

The Great Escape Festival sfeer Kaiser Chiefs
Wat gaat er dit weekend in de voorverkoop? (o.a. Nas, Maria Mena en Ane Brun)
Door sjoertb op 14 april 2016 - 17:51 Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. We kunnen het voorstellen dat je soms wat mist. Om je uit de brand te helpen is gister het nieuwe ticketoverzicht gelanceerd. Deze pagina is via het hoofdmenu van Podiuminfo te bereiken via menu-item "TICKETS".

Vandaag werden er nieuwe shows van Nas in 013 en Ane Brun in TivoliVredenburg aangekondigd. Deze gaan beide morgen om 10.00 uur in de voorverkoop. Ook de verkoop van kaarten voor de shows van Maria Mena in TivoliVredenburg, Reggie Watts in Melkweg en The Temper Trap in Tolhuistuin gaat dan van start.

Shows die net in de voorverkoop zijn gegaan zijn onder andere van Dazzled Sticks, Kenny Rogers, Bad Religion en Terror.

Bekijk het overzicht voor meer shows die dit weekend in de voorverkoop gaan of net zijn gegaan!

We snappen dat voor iemand uit Groningen shows in Limburg minder interessant zijn, daarom kan je zoeken op stad, provincie en podium. Moet de voorverkoop nog starten? We hebben het makkelijk gemaakt jezelf een reminder te laten sturen als de voorverkoop echt begint. Ook kan je via ical een reminder in je eigen agenda zetten.

We hebben nog niet de voorverkoopinformatie van alle podia en ticketaanbieders, maar daar wordt hard aan gewerkt. We verwachten snel meer podia en ticketaanbieders in dit overzicht te krijgen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AB

ANCIENNE BELGIQUE VERWELKOMT EEFJE DE VISSEROp 15 december zal Eefje de Visser een concert geven in Ancienne Belgique....

Akwasi1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR UNIEKE SHOW VAN AKWASI MET... Akwasi deed tien jaar geleden mee met Puberruil en dat leverde een van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.