Above & Beyond in september met live uitzending ABGT200 naar Ziggo Dome

Above & Beyond 2
Above & Beyond in september met live uitzending ABGT200 naar Ziggo Dome
Door op Het Britse dancetrio Above & Beyond komt met hun Group Therapy radio show voor het eerst naar het vasteland van Europa. De 200e uitzending zal op zaterdag 24 september live vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam uitgezonden worden. Het begint om 21.00 uur en duurt tot 05.00 uur.

Na uitverkochte edities in Madison Square Garden in New York (2014) en The All Phones Olympic Arena in Sydney (2015) heeft Above & Beyond in hun radio uitzending aangekondigd dat de 200e editie van hun Group Therapy radio show (ABGT) op zaterdag 24 september 2016 zal plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit zal de eerste keer zijn dat Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamaki hun jaarlijkse ABGT mijlpaal vieren op het vasteland van Europa . ABGT200 zal live vanuit de Ziggo Dome gestreamd worden.

De kaartverkoop start op woensdag 20 april om 12:00 uur via Ticketmaster. Fans kunnen zich nu al inschrijven voor de speciale pre-sale via www.abgt200.com.JonathanWilsonnews

JONATHAN WILSON KOMT BEGIN JUNI NAAR...Hij is al jaren zowel producer als singer-songwriter. Jonathan Wilson maakt...

Rihanna Rated R

RIHANNA ZONDER THE WEEKND OP TOUR Tijdens de ' Anti World Tour ' zou zangeres Rihanna bij worden gestaan door...

REACTIES

geen avatar
do 24 mrt 2016 17:10

eatsleeprave.. Jezus zo groot zijn ze echt niet hoor en dan betalen voor een stream? en daar zijn 17.500 mensen gek genoeg voor?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.