Winnen: 2x2 kaarten voor JD McPherson in TivoliVredenburg

JD mcpherson
Winnen: 2x2 kaarten voor JD McPherson in TivoliVredenburg
Door ThomasS op 15 maart 2016 - 12:33 De Amerikaanse zanger/gitarist JD McPherson blaast de ouwe rock ’n roll uit de fifties graag nieuw leven in. Eind 2010 verbaasde hij de muziekwereld door uit het niets met het opvallende album Signs ’N Signifiers te komen. De titel van zijn begin 2015 verschenen tweede album is een garantie voor een mooi, positief optreden: Let The Good Times Roll!

Wil je hier bij zijn op donderdag 24 maart? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor JD McPherson in TivoliVredenburg!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'JD McPherson'.

Deze actie loopt t/m 21 maart.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



My Bubba 1

MY BUBBA KOMT BEGIN MEI NAAR DE VONDELKERKIn oktober 2014 stond My Bubba nog in Carré, als voorprogramma van Damien...

White Miles 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR WHITE MILES IN P60 De Oostenrijkse band White Miles tourde afgelopen jaar met Eagles Of Death...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.