Placebo bestaat 20 jaar en doet enorme tour langs o.a. Amsterdam en Antwerpen

Placebo
Placebo bestaat 20 jaar en doet enorme tour langs o.a. Amsterdam en Antwerpen
Door RobZ op 11 maart 2016 - 12:32 Gezien het feit dat het nieuwsbericht op Gigwise nu al offline is, had het waarschijnlijk nog even geheim moeten blijven, maar gelukkig is daar Google Cache. Placebo bestaat 20 jaar en viert dit met een enorme tour door Europa.

Nederland en België worden niet overgeslagen. Op 19 november doet Placebo het Sportpaleis in Antwerpen en op de 21e november is de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt.

Placebo belooft het publiek een set die hun gehele oevre bestrijkt. Frontman Brian Molko licht een tipje van de sluier op: "Ik kan vast zeggen dat we nummers zullen spelen die we gezworen hebben nooit meer te spelen."

Tickets voor de show in de Ziggo Dome zijn vanaf aanstaande vrijdag, 18 maart, om 10:00 uur te koop via Ticketmaster. Een ticket kost je €37, €42, €47 (excl servicekosten).


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Joan Baez

JOAN BAEZ GEEFT EXCLUSIEF OPENLUCHTCONCERT IN BELGIËDe Amerikaanse zangeres Joan Baez geeft een openluchtconcert op de...

countingcrows

COUNTING CROWS TE ZIEN OP PALEIS SOESTDIJK Afgelopen week was het al te lezen . Er zou nog een concert komen bij Paleis...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.