K-otic 10 december opnieuw op de planken

K-otic
K-otic 10 december opnieuw op de planken
Door GraciaVisscher op 09 maart 2016 - 12:38 De Starmaker groep K-otic heeft het met een crowdfunding actie voor elkaar gekregen 25.000 euro in te zamelen voor een reünieconcert. Op 10 december staat de groep met band op de planken. De locatie wordt later bepaald hoewel de Heineken Music Hall wordt genoemd.

K-otic werd gevormd tijdens het televisieprogramma Starmaker. De single 'Damn I Think I Love You' kwam destijds binnen op nummer 1 en het debuutalbum werd het best verkochte album dat jaar.

Mensen die nog geen kaartje hebben gekocht kunnen via de website van Voordekunst alsnog een kaartje kopen. Een kaartje koop je door een donatie te doen van 25,-.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Q-Factory 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR PINK FLOYD PROJECT IN...Het is de show die je volgens Pink Floyd fans gezien moet hebben, als Pink...

diggydexnews.jpg

DIGGY DEX OP NAJAARSTOUR LANGS O.A. PAARD VAN TROJE,... Met een volmondig 'Jeeeee!' kondigt rapper Diggy Dex deze week zijn...

REACTIES

geen avatar
wo 09 mrt 2016 19:03

eatsleeprave.. Ik kan mij echt niet voorstellen dat die kleuters van destijds er nu nog heen gaan en het kunnen waarderen, maar wie ben ik ook eigenlijk, om er over te oordelen he?

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.