Winnen: 2x2 kaarten voor TenTemPiés in Simplon en Het Bolwerk

tentempies
Winnen: 2x2 kaarten voor TenTemPiés in Simplon en Het Bolwerk
deel via whatsapp
Door op TenTemPiés maakt muziek voor het hoofd en muziek voor het lichaam. De Amsterdamse band met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen! Zanger Maurino Alarcón Seguel is een ‘rebelucionario’. Hij gaat de barricaden op, maar dan wel met dansschoenen aan. Op 18 februari speelt het gezelschap in Simlon, Groningen en een dag later is Het Bolwerk in Sneek aan de beurt!Zou je deze band graag meemaken? Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor TenTemPiés in Simplon op 18 februari en 2x2 kaarten voor hun show in Het Bolwerk op 19 februari!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welk concert je graag wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina voor Simplon en hier voor Het Bolwerk. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'TenTemPiés + welke show'.

Deze winactie loopt t/m 15 februari.deel via whatsapp
Ronnie Flex

RONNIE FLEX GEEFT IN JUNI DRIE UUR DURENDE SHOW IN AHOYDe man achter de veelbesproken hit Drank & Drugs gaat in juni een drie...

Paradiso

BIRDY IN APRIL NAAR PARADISO De singer-songwriter Birdy komt dit voorjaar naar Nederland voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS