Winnen: 2x2 kaarten voor Textures in 013

textures
Winnen: 2x2 kaarten voor Textures in 013
Door ThomasS op 02 februari 2016 - 14:51 De Nederlandse metalband Textures reist de hele wereld over, maar staat binnenkort ook in 013.

Op zaterdag 13 februari staan ze samen met support acts Pelgrim en Unchained Reality in 013. Wil jij hier bij zijn? Lees dan snel verder: Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Textures in de Tilburgse rockzaal 013 op zaterdag 13 februari!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Textures'.

Deze actie loopt t/m 8 februari.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blitzen Trapper 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BLITZEN TRAPPER IN DOORNROOSJEDe Amerikaanse alt.country band Blitzen Trapper komt naar Nederland in...

Phil Campbell All Starr 1

MOTÖRHEAD-GITARIST PHIL CAMPBELL MET ALL STARR BAND... Motörhead-gitarist Phil Campbell is op vrijdag 29 april met zijn All Starr...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.