Winnen: 2x2 kaarten voor De Grote Prijs van Nederland Finale Bands

Grote Prijs 2015
Winnen: 2x2 kaarten voor De Grote Prijs van Nederland Finale Bands
deel via whatsapp
Door op De strijd om De Grote Prijs van Nederland wordt dit weekend in de finale beslist. In de categorie bands zijn Backgammon, AapNootMies, Southbound, Blupaint, Single Pilot en 45AcidBabies de finalisten. Dat wordt ontzettend spannend dus! Voor artiesten is het een prestigieuze prijs dat vaak naar grote hoogtes leidt. In het verleden streden onder andere Typhoon, Nobody Beats The Drum, Ali B, Eefje De visser, Mr. Polska, Opgezwolle en Junkie XL om de titel.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de finale! Deze wordt in Paradiso, Amsterdam gehouden op aanstaande zaterdag 30 januari. Wil jij kans maken op deze kaarten?

Dan hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag erheen wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Grote Prijs'.

Deze actie loopt t/m aanstaande vrijdag 29 januari.deel via whatsapp
Armin van Buuren

ARMIN VAN BUUREN OP WERELDTOUR MET MR. PROBZ EN... Armin van Buuren gaat weer op een grote wereldtour en neemt dit keer Mr....

Gerson Main

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR GERSON MAIN IN DE VORSTIN Gerson Main was finalist tijdens het afgelopen seizoen van De Beste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS