Winnen: 2x2 kaarten voor Colin Blunstone in P60

Colin Blunstone
Winnen: 2x2 kaarten voor Colin Blunstone in P60
Door LotteAbrahams op 21 januari 2016 - 15:22 De carrière van de Britse zanger Colin Blunstone begon met de band The Zombies in 1964. Hiermee scoorde hij hits als 'She's Not There', 'Tell Her No' en 'Time Of The Season'. Dit jaar is Colin in zijn eentje op tour en komt hij onder andere ook naar Nederland.

Ook zal hij een concert geven in P60. Wil jij hier bij zijn? Lees dan snel verder: Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Colin Blunstone in P60 in Amstelveen op 4 februari!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Colin Blunstone'.

Deze actie loopt t/m 27 januari.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The posies

AMERIKAANSE POWERPOPBAND THE POSIES KOMT MET NIEUW...De Amerikaanse powerpopband The Posies komt in maart en april naar...

K3

OUDE K3 NEEMT EEN MAAND LATER DAN GEPLAND AFSCHEID De oud-leden van K3 Karen, Kristel en Josje nemen een maand later dan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.