Winnen: 2x2 kaarten voor New Year's Eve in 013 met o.a. Tom Trago en Aardvarck

Tom Trago
Winnen: 2x2 kaarten voor New Year's Eve in 013 met o.a. Tom Trago en Aardvarck
Door op De nieuwjaarsfeestjes vliegen je - net als vuurpijlen - om de oren. Ook in de 013 wordt er met een goed feestje het jaar 2015 afgesloten en het nieuwe jaar ingeluid. Alle zalen gaan open en worden gevuld met onder andere Tom Trago (foto), Aardvarck, KC the Funkaholic, Ben Penn, Dr. Moon, Paquito Moniz en de jaren negentig hitmachine 90's NOW. Knallend het nieuwe jaar in dus!

Wil jij het jaar afsluiten in 013? Dat komt goed uit want Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor New Year's Eve op 31 december!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'New Year's Eve'.

Deze actie loopt t/m 29 december.Swedish Metal Invasion Tour

SWEDISH METAL INVASION TOUR NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Swedish Metal Invasion Tour komt weer naar Europa. Met headliner Eyes...

Underground Lelystad

BLACK SUN EMPIRE OP ZWAAR BELAST IN LELYSTAD Op 13 februari vindt in Lelystad de tweede editie van het bassfeest Zwaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.