Instrumentale Haagse rock in De Helling met Monomyth

Monomyth
Instrumentale Haagse rock in De Helling met Monomyth
Door sjoertb op 17 december 2015 - 14:18 De instrumentale Haagse band Monomyth komt naar Utrecht voor een optreden in De Helling. Op unieke wijze neemt de band het publiek mee in een trance met schuivende patronen, herhalingen en drones. Vergeljikingen met Pink Floyd en Tool liggen op de loer.

Op 18 maart komt het derde album EXO uit en op 26 maart vindt de show in De Helling plaats. Kaarten kosten € 12.00 en zijn hier verkrijgbaar.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Baroness

BARONESS IN MAART NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Amerikaanse band Baroness komt in maart naar Nederland voor een optreden...

Noorderslag/Eurosonic

TRAUMAHELIKOPTER KOMT WEER MET EIGEN FEESTJE TIJDENS... Traumahelikopter komt weer met een eigen feestje tijdens Eurosonic...

REACTIES

Avatar Sailor
vr 18 dec 2015 01:49

Sailor 1 van de weinige goede Nederlandse bands. Monomyth speelt typische krautrock en is meer te vergelijken met een band als Jane als met Pink Floijd.

Ik citeer van hierboven"Op unieke wijze neemt de band het publiek mee in een trance met schuivende patronen, herhalingen en drones".Het zal ongetwijfeld aan mij liggen, maar kan iemand mij uitleggen wat sjoerdb hiermee bedoeld?

 0
geen avatar
vr 18 dec 2015 02:25

eatsleeprave.. Klopt wel mantra's alleen tool en pink f is wel heel wat anders! Toffe band al een aantal keer mogen zien, werkt zowel op festivals als in een piep klein cafe!

 1
Avatar Sailor
vr 18 dec 2015 05:01

Sailor eatsleepraverepeat schreef:
Klopt wel mantra's alleen tool en pink f is wel heel wat anders! Toffe band al een aantal keer mogen zien, werkt zowel op festivals als in een piep klein cafe!


Yep. Ik heb ze dit jaar live gezien in de kleine zaal van het paard van Troje en kaderock (Den Haag).

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.