Winnen: 2x2x2 kaarten voor Therapy? in Mezz en Grenswerk + 2x het nieuwe album

Therapy?
Winnen: 2x2x2 kaarten voor Therapy? in Mezz en Grenswerk + 2x het nieuwe album
deel via whatsapp
Door op De Noord-Ierse metalband Therapy? doorbreekt de stile met het nieuwe album Disquiet en komt binnenkort de nieuwe rauwe nummers aan het publiek voorstellen in een aantal clubshows. Ook Mezz (Breda) en Grenswerk (Venlo) staan op de planning. Omdat we wel van lekkere metal houden vonden we dat een leuke winactie op zijn plaats is!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Therapy? in Mezz op 13 november en nogmaals 2x2 kaarten voor Therapy? in Grenswerk op 14 november. Daarbovenop geven we ook nog eens 2x het nieuwe album weg!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar een van de concerten wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina voor het concert in Mezz en op deze pagina voor het concert in Grenswerk. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Therapy? in Mezz' of 'Therapy? in Grenswerk'.

Deze actie loopt t/m 11 november.deel via whatsapp
013tilburgklein1

BELLE AND SEBASTIAN ANNULEERT OPTREDEN IN 013... Belle and Sebastian moet helaas het optreden in 013 afzeggen. De band zou...

Ronnie Flex

RONNIE FLEX MET JAYH, GIO EN MEER NAAR HEINEKEN... Ronnie Flex (foto) komt met Jayh en Gio naar de Heineken Music Hall...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS