Melkweg en Simplon verwelkomen Nahko And Medicine For The People

Nahko
Melkweg en Simplon verwelkomen Nahko And Medicine For The People
Door GraciaVisscher op 07 oktober 2015 - 11:37 Met een mix van folkrock, world en hiphop komt Nahko And Medicine For The People naar Europa, met een stop in Amsterdam voor een optreden in de Melkweg op 30 januari.

Frontman Nahko trok al jong, geïnspireerd door Bob Dylan en Bright Eyes, de wereld in met een gitaar en verhalen. Met een groep muzikanten die zich aansloten vormde hij Nahko And The Medicine For The People, en met succes!

De kaartverkoop voor het optreden in het Amsterdamse poppodium gaat vrijdag 9 oktober in de voorverkoop. Een ticket kost 17,- (excl. lidmaatschap) en koop je bij de website van de Melkweg.

UPDATE
De band rondom Nahko komt niet alleen naar onze hoofdstad maar trekt ook richting noorden voor een optreden in het Groningse Simplon! Een dag eerder, op 29 januari, staan ze in de Grote Zaal van het poppodium. Kaarten voor deze show gaan ook op 9 oktober in de voorverkoop, en kosten 15,-.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Elvis perkins

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ELVIS PERKINS EN KINSEY IN...Singer-songwriter Elvis Perkins (foto) betoverde de wereld met zijn lied...

patronaat

HIDDEN CHARMS VOOR TOURDEBUUT NAAR NEDERLAND De Britse band Hidden Charms kenden vorig jaar hun doorbraak met de single...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.