Ticketverkoop Muse van start gegaan en extra concert aangekondigd

Muse Pinkpop
Ticketverkoop Muse van start gegaan en extra concert aangekondigd
Door Cartman91 op 22 september 2015 - 10:33 De ticketverkoop van Muse in de Ziggo Dome op 9 maart is nog maar net van start gegaan en nu al is er een extra concert aangekondigd. Muse zal dus ook op 10 maart in de Ziggo Dome staan. Kaartverkoop voor de extra show is meteen ook van start gegaan. Dus mocht je naast de 9 maart tickets grijpen dan heb je nog een kans!

Muse zal op wereldtournee gaan met de "Drones" tour. Tijdens de optredens zullen er heuse drones rondvliegen in de zaal. Tevens zal Muse in de Ziggo Dome voor het eerst een 360º podium bespelen. De band zal dus van alle kanten goed zichtbaar zijn.

Update: Inmiddels zijn de tickets voor 9 maart al uitverkocht. Tickets voor 10 maart zijn uiteraard nog wel beschikbaar!

Update II: Inmiddels zijn ook de tickets voor 10 maart uitverkocht. Mocht je achter het net hebben gevist dan zul je andere manieren moeten zien te vinden om aan kaarten te komen. Of je zal op 12 maart naar Paleis 12 in België af moeten reizen om Muse te zien. De voorverkoop van deze show zal zijn op 23 september.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheTallestManonEarthnews

THE TALLEST MAN ON EARTH IN 2016 NAAR CARRÉ EN...Hoog bezoek: The Tallest Man On Earth komt naar Nederland. De kleine man...

patronaatnieuws

EUROPESE TOUR FU MANCHU VERPLAATST Vervelend nieuws voor de Europese Fu Manchu fans vandaag. De band maakte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.