Metric in het najaar naar Paradiso

Metric
Metric in het najaar naar Paradiso
deel via whatsapp
Door op Metric komt naar Nederland voor een optreden in Paradiso. De Canadese electroband staat op 20 oktober in Paradiso. In september komt het nieuwe album uit met de naam Pagans in Vegas.

Kaarten voor de show in Paradiso, Amsterdam kosten 17,- excl. lidmaatschap. De voorverkoop start op 10 juli.deel via whatsapp
Graveyardnews

GRAVEYARD MET IMPERIAL STATE ELECTRIC NAAR MELKWEGMelkweg opent haar deuren voor de Zweedse hardrockband Graveyard . Op zondag...

Cradle Of Filth

CRADLE OF FILTH EXCLUSIEF NAAR 013 In november komt Cradle Of Filth weer naar Nederland. De Britse metalgroep...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
di 07 jul 2015 14:51

E-Clect-Eddy In 2012 was het een geweldig concert in de The Max, Melkweg en dit jaar in de Paradiso kan alleen maar nog mooier worden.

 0
Avatar Snarmelachtig
wo 08 jul 2015 11:22

Snarmelachtig Tegelijkertijd met Glen Hansard, helaas.. Had Hansard liever die dag in Paradiso gezien dan in de Melkweg!

 0
Avatar Jninez
vr 10 jul 2015 00:56

Jninez E-Clect-Eddy schreef:
In 2012 was het een geweldig concert in de The Max, Melkweg en dit jaar in de Paradiso kan alleen maar nog mooier worden.

Ja, dat was zeker een fijn concert! Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe album, hoop dat het niet te elektronisch (luister de nieuwe single "The Shade") word en dat ze hun eigen geluid houden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS