Groene Engel presenteert concerten in Museum Jan Cunen

Yori Swart
Groene Engel presenteert concerten in Museum Jan Cunen
Door Anjelica op 04 september 2014 - 13:56 Vanaf komend seizoen gaat poppodium Groene Engel concerten organiseren in Museum Jan Cunen. Het idee voor de samenwerking is ontstaan toen The Future's Dust en Emil Landman tijdens de Popronde een optreden gaven in het Osse museum.

Het eerste museumconcert vindt plaats op 28 september. Op die dag geven singer-songwriters Yori Swart (foto) en Robin Borneman optredens in de zaal die slechts ruimte biedt aan 100 bezoekers. 21 november brengen Emil Landman en de Estlandse indiefolk-band Odd Hugo een bezoek aan de nieuwe concertzaal.

Voor de concerten zijn losse tickets verkrijgbaar voor 10 euro. Ook is er de mogelijkheid om combi-tickets te kopen voor 15 euro. Zo'n ticket geeft de bezoeker toegang tot zowel het concert als de tentoonstellingen in het museum.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Go Back To The Zoo

GO BACK TO THE ZOO VERPLAATST ENKELE CONCERTENVanwege een korte Amerikaanse tournee worden enkele Nederlandse shows van Go...

WillAndThePeoplenws4

WILL & THE PEOPLE VOOR SHOWS NAAR NEDERLAND Will & The People heeft vier nieuwe Nederlandse clubshows aangekondigd. 2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.