Festivalinfo submit-functie geheel vernieuwd

Festivalinfo submit
Festivalinfo submit-functie geheel vernieuwd
Door RobZ op 21 mei 2014 - 13:30 Een van de redenen waarom de festival- en concertagenda van Festivalinfo / Podiuminfo zo goed en compleet is, is de Festivalinfo submit-functie. Dagelijks sturen de bezoekers van onze site, jullie dus, tientallen nieuwe agenda-items in.

Vandaag presenteren we met trots een grote update aan deze submit-functie: We hebben het een stuk makkelijker gemaakt de verschillende formulieren te gebruiken. Zo waarschuwen we je nu als je op het punt staat dubbele informatie te submitten, wordt alle invoer al in het formulier gecheckt en is het nu mogelijk om informatie over een podium (dat nog niet bij Festivalinfo bekend is) naar ons te submitten.

Onze submit-functie heeft natuurlijk een vaste plaats in de navigatie van onze sites, maar ook op elke concert-/festival- en artiestenpagina staat aan de rechterkant van de pagina een groene knop "INFO TOEVOEGEN". Via deze knop kan je de Festivalinfo redactie op de hoogte brengen van eventuele missende informatie of onjuistheden.

Het is de moeite ervoor te zorgen dat festivals en concerten goed in onze agenda's staan. Naast dat alle informatie op onze eigen drukbezochte sites zichtbaar is, poweren we ook de agenda's van o.a. NOS Teletekst, Oor.nl, Pinguinradio.com, Fileunder.nl, Kindamuzik.net. Eenmaal submitten via https://www.festivalinfo.nl/submit/ betekent dus op een hoop veschillende plekken extra exposure.

Wij en alle Festivalinfo bezoekers zijn je eeuwig dankbaar voor elke submit!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso Amsterdam

ERLEND ØYE IN OKTOBER NAAR AMSTERDAMDe Noorse singer-songwriter Erlend Øye brengt op dinsdag 14 oktober een...

melkweg_amsterdam_news.jpg

JUNGLE NAAR MELKWEG EN TIVOLI Jungle , kortgeleden nog te zien op London Calling in Paradiso, komt dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.