Winnen 3x2 kaarten voor Akwasi in De Balie

Akwasi
Winnen 3x2 kaarten voor Akwasi in De Balie
Door JenniferWorrell op 12 mei 2014 - 16:10 ‘Daar Ergens’ is een ode aan het werk van zanger, componist en cabaretier Bram Vermeulen. Akwasi, bekend van de hiphop-formatie Zwart Licht, gebruikt Vermeulens beste refreinen, of soms slechts enkele zinnen, om de songs vervolgens verder aan te kleden met eigen rapteksten. Strakke riffs worden afgewisseld met sprookjesachtige harpklanken en swingende beats met fijnzinnig vioolspel. Met zijn eigenwijze insteek slaagt Akwasi erin om Vermeulens decennia-oude oeuvre zowel tekstueel als muzikaal te herscheppen. De show was als theatervoorstelling te zien op Oerol en de hit van het festival. Nu toert Akwasi langs de poppodia van Nederland met zijn achtkoppige band en zanger Rob Dekay, die ook de fijne vocals van zijn fonkelnieuwe EP verzorgde.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Akwasi in De Balie in Amsterdam op vrijdag 23 mei 2014.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Akwasi'.

Deze actie geldt tot en met 18 mei 2014.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



marcoborsatonewss.gif

MARCO BORSATO VERLENGT TOUR MET NEGEN NIEUWE...De 'Duizend Spiegels Tour' van Marco Borsato is zojuist verlengd met negen...

013tilburgklein

NIEUW GELUIDSSYSTEEM VOOR 013 Goed nieuws voor bezoekers van het Tilburgse poppodium 013: de zaal heeft een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.