Winnen 2x2 kaarten voor The Subs in EKKO

The Subs
Winnen 2x2 kaarten voor The Subs in EKKO
Door JenniferWorrell op 21 maart 2014 - 16:28 Heeft The Subs nog een introductie nodig? Deze Belgische electroband is nu ruim tien jaar actief, en terwijl andere electro-acts de tand des tijds niet heeft weten te doorstaan, komen zij dit jaar doodleuk met hun derde 'Hologram'. In die tien jaar deden de mannen zo ongeveer alle festivals en clubs aan die je je voor kunt stellen. Lowlands, Pukkelpop, Dour, Tomorrowland, Rock Werchter: de lijst is simpelweg te lang om nu voor je op te noemen. Live is The Subs inmiddels uitgebreid tot een band met analoge synthesizers en keytars. Iedereen die deze electroravepunk-whatsinaname-act wel eens live zag weet dat je een optreden van de mannen altijd bezweet, uitgeput en voldaan verlaat. Dat geven we je bij dezen op een briefje.

Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven voor de albumrelease The Subs op zaterdag 5 april in EKKO. Dit is de enige Nederlanse clubshow.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Subs'.

Deze actie geldt tot en met 28 maart 2014.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



KanyeWestnews4

KANYE WEST NAAR ZIGGO DOME Kanye West komt naar Nederland. De Amerikaanse rapper staat op 2 juli in de...

dretenkrullenews

DRET & KRULLE KOMEN MET NIEUWE TOUR DOOR NEDERLAND De winnaars van de Grote Prijs van Nederland in 2009, Dret & Krulle ,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.