Yellow Claw, Arches en meer naar Lokerse Feesten Indoor

AmsterdamDanceEvent
Yellow Claw, Arches en meer naar Lokerse Feesten Indoor
Door JenniferWorrell op 14 maart 2014 - 10:46 Naar aanleiding van hun 40-jarige bestaan, organiseert het festival Lokerse Feesten een extra feest op zaterdag 3 mei van 21:00-05:00 uur in de Stedelijke Fuifzaal in Lokeren. Hiervoor hebben zij onlangs de line-up bekend gemaakt. Deze zal bestaan uit: Yellow Claw, Cedex & Higher Underground, Arches en Nadiem Shah. Verder biedt de organisatie tijdens deze avond ook de kans aan jong talent. Deze kunnen zich voor vrijdag 18 april opgeven en maken zij hierdoor kans om de avond met een knaller te openen.

Kaarten voor dit extra feest kunnen online via de website van Lokerse Feesten gekocht worden. In de voorverkoop gaan de kaarten voor 10 euro per stuk over de toonbank en aan de kassa kosten ze 12 euro per stuk.

Het festival de Lokerse feesten vindt plaats van 1 tot en met 10 augustus 2014. Meer informatie over het festival zal later volgen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Danny Vera

DANNY VERA MET NIEUWE TOUR LANGS NEDERLANDSE...Na een succesvolle clubtour naar aanleiding van de release van zijn in...

gigantlogo

WINNEN 2X2 KAARTEN VOOR AFTERPARTEES, TWIN SHADES EN... Het is weer hoog tijd om Apeldoorn kennis te laten maken met nog meer nieuwe,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.