Grote storing hindert kaartverkoop poppodia

kaarten
Grote storing hindert kaartverkoop poppodia
Door elinekramp op 19 februari 2014 - 17:53 Een grote storing in de servers heeft de online kaartverkoop van verschillende poppodia stilgelegd. Dit meldt 3voor12. Drie van de tien servers van ticketingbedrijf Active Tickets uit Utrecht vielen zondagavond uit. Bij Tivoli, Mezz, Hedon, Doornroosje en Paard van Troje is het sindsdien niet mogelijk om via internet kaartjes te kopen. Ook theaters en festivals zijn de dupe.

Paard van Troje en Doornroosje hebben de storing omzeild. Bij Doornroosje in Nijmegen is het mogelijk om kaartjes te reserveren en Paard van Troje in Den Haag heeft TicketMaster ingeschakeld. Ook Tivoli in Utrecht heeft de online verkoop hier voorlopig ondergebracht.

Active Tickets zegt zich tot het uiterste te spannen om dit nachtmerriescenario zo snel mogelijk op te lossen. Er zouden geen tickets kwijt zijn door de storing. Volgens Active Tickets herstelt het allemaal automatisch.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



patronaatnieuws

PATRONAAT BEVESTIGT CONCERTEN IN OPENLUCHTTHEATER...Dit jaar organiseert het Haarlemse poppodium Patronaat wederom een aantal...

Paolo Nutini4

PAOLO NUTINI NU OOK NAAR TIVOLI Nadat zijn eerder aangekondigde concert in Amsterdam in een mum van tijd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.