40 JAAR CARNA met Armand & Peter Koelewijn

Door COZ op 16 november 2006 - 10:57 Donderdag 16 november 2006 is het 40 jaar geleden dat een stel enthousiaste jongelingen de akte tekenden voor de oprichting van Stichting Jeugwerk Einighausen. Deze stichting had ten doel leiding te geven aan o.a. INSTUIF CARNA, later gewoon CARNA genoemd. De popconcer­ten van CARNA sloegen in die tijd in als de bekende bom en waren voor Limburgse begrippen uniek te noemen. Toen al traden in Einighausen groepen op die zeer populair waren zoals de Golden Earring, Cuby and the Blizzards, Livin'Blues, The Outsiders, HET, Peter en zijn Rockets en Armand. Jan Smeets liep toen als het ware warm voor Pinkpop. Carna bestaat nog steeds en daarom wordt dit 40-jarig bestaan op gepaste wijze gevierd met een greep uit het nostalgisch verleden.



Donderdagavond 16 november zal ARMAND optreden, vrijdagavond 17 november de BLOODY BUCCA­NEERS (tributeband Golden Earring) en op zaterdagavond 18 november zal er een heuse LOVE IN worden gehouden met de coverband RE-COVER en special guest PETER KOELEWIJN en discjockey HUBERT (Hubert van Hoof). Uiteraard omlijst met echte vloeistofdia's, suikerklontjes en bloemen; kortom veel flower power. De organisatie hoopt dat veel bezoekers zullen opdraven als hippies met de kleding van toen zoals hoge dikke hakken, lang haar en de geitenharen jas. En vooral patchouli.

De avond wordt georganiseerd door Buro Pinkpop en de opbrengsten zijn volledig voor de kas van Carna. Elke avond is de entreeprijs echt zestiger jaren t.w. 5 euro in de voorverkoop. Gezien de beperkte ruimte in de soos van Carna wordt elke avond een volle soos verwacht.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



trentreznor_nineinchnails.jpg1

NINE INCH NAILS OOK NAAR TILBURG!Op vrijdag 16 maart zal Nine Inch Nails naar de 013 - The Choice in Tilburg...

Showrecenie_news.jpg

VEEL NIEUWE SHOWRECENSIES ON-LINE In een maand tijd zijn er op deze website maarliefst twaalf nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.