The Charm The Fury door Nederland

The Charm The Fury
The Charm The Fury door Nederland
Door Maybellenee op 05 december 2013 - 09:57 De Amsterdamse metal/hardcore band The Charm The Fury zal begin januari aan haar eerste Nederlandse clubtour beginnen. Ook zal de band die maand op Eurosonic Noorderslag te vinden zijn.

Op 17 januari begint de band hun tour in BIbelot te Dordrecht. Vervolgens spelen ze 24 januari in De Klomp, 25 januari in W2, 1 februari in Underground, 8 februari in Podium Apollo, 14 februari in Victorie, 20 februari in EKKO, 22 februari in Muziekgieterij en op 28 februari sluiten ze hun tour af in Hedon Zwolle.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Heavens Basement

HEAVEN'S BASEMENT, GLAMOUR OF THE KILL EN THE DIRTY...In het verleden heeft Heaven's Basement samengewerkt met acts als Papa...

EscapeVeenendaalgroot

SLUITING DREIGT VOOR POPPODIUM ESCAPE IN VEENENDAAL Pop- en cultuurpodium Escape in Veenendaal moet mogelijk zijn deuren sluiten....

REACTIES

Avatar garfield38
vr 06 dec 2013 14:32

garfield38 Hartstikke mooi. Kaartje gekocht voor Underground. Is maar 5 euro in de voorverkoop. Minpuntje is de hoogte van de aanvullende kosten: 2,76 euro indien betaald wordt met een creditcard (1,50 reserveringskosten, 1 euro voor Ticketfast (schande!) en 0,26 euro voor het gebruik van de creditcard. Ideal is duurder: 0,67 euro geloof ik.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.