Tweede concert voor One Direction in Amsterdam Arena

Door RobZ op 28 september 2013 - 10:58 Wegens groot succes geeft One Direction een extra concert in de Amsterdam Arena. De Britse pop act zal ook op woensdag 25 juni daar een optreden verzorgen. De kaartverkoop voor dit extra concert is direct van start gegaan. Het concert van dinsdag 24 juni is inmiddels uitverkocht. Beide concerten maken deel uit van de Where We Are Tour 2014. De bekendmaking van deze tour volgt op de aankondiging van One Directions derde studioalbum ‘Midnight Memories’.

Kaarten voor het concert kosten € 35, € 45, € 55, € 60, € 65 (excl. servicekosten).


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Justin Timberlake

JUSTIN TIMBERLAKE NAAR GELREDOME EN SPORTPALEIS Justin Timberlake komt naar Europa. De Amerikaanse zanger staat op vrijdag...

The Perfect Tool7

THE PERFECT TOOL VOOR DIVERSE CONCERTEN NAAR NEDERLAND De zanger van Tool/ex-A Perfect Circle gaf ons vier jaar geleden een tip mee,...

REACTIES

geen avatar
za 28 sep 2013 11:06

Renze AAAAAAAAAAAAAAAARGH! NEEEEEEEEEEEE! Ergens had ik nog een klein beetje hoop dat er maar 3 mensen zouden komen opdagen voor ''een kant op'' (recht de prullenbak in). Maar dit bewijst dat er nog steeds mensen zijn die houden van geld verspillen aan klotemuziek, muziek dat ''één kant op'' waarschijnlijk niet eens zelf heeft geschreven, want dat gebeurd meestal bij zulke ''bandjes''.

 0
Avatar Staind
za 28 sep 2013 11:52

Staind Eerlijk is eerlijk, veel andere artiesten zie je het niet nadoen.

 2
Avatar bartjudo
zo 29 sep 2013 13:28

bartjudo Een ander opvallend detail is dat het zelfs nog een soort van betaalbaar is t.o.v. andere optredens in de ArenA

 0
Avatar webutterwes
zo 29 sep 2013 13:38

webutterwes had niet verwacht dat ze het zo makkelijk zouden doen,

 0
Avatar deHertog
zo 29 sep 2013 17:15

deHertog gelukkig maar! dacht al dat ik te laat was :D

 1
Avatar Pietsie
zo 29 sep 2013 22:49

Pietsie @Renze: dat was vast het geval met Mayday. ;)

En natuurlijk zijn er nog steeds mensen die geld verspillen aan klotemuziek. Dat was 20 jaar geleden al zo (Take That). Ik vind het prima, dan zie ik die lui tenminste niet bij concerten waar ik naartoe ga. Of minder in aantal in ieder geval. Want het is ongetwijfeld grotendeels 3FM-volk. Kenmerken van 3FM-volk? Juichen, gillen en klappen bij het hitje, constant waardeloze foto's en filmpjes maken en bij alle andere nummers er doorheen lullen. (Het is trouwens 'gebeurt'.) Enfin.

 0
Avatar fuchsy77
ma 30 sep 2013 12:29

fuchsy77 REnze en Pietsie zijn hele zure vervelende mensen denk ik.
Laat die kinders toch lekker naar zo'n Boyband gaan en stel je niet zo aan.

 1
Avatar Pietsie
ma 30 sep 2013 15:49

Pietsie Ghehe. Ja hoor. Laten we het erop houden dat 'smaken' verschillen.

 0
Avatar romy74
ma 30 sep 2013 18:16

romy74 fuchsy77 schreef:
REnze en Pietsie zijn hele zure vervelende mensen denk ik.
Laat die kinders toch lekker naar zo'n Boyband gaan en stel je niet zo aan.


helemaal gelijk dit zijn kansen, pluspunten om te scoren bij je zusje nichtje vriendin of wie dan ook die er graag naar toe wil , maakt je wel helemaal de broer / oom of vriend :P

 0
geen avatar
ma 30 sep 2013 19:20

Renze Nou ja, ik vind Paramore ook goed en daar is ook genoeg gezeik op:). Ik vind het soms alleen een beetje stom dat bands die duidelijk veel meer talent hebben nooit bekendheid krijgen, terwijl bands zoals One Direction zo groot in de Amsterdam Arena komen...

 0
Avatar Lennart-Slayer
di 01 okt 2013 14:52

Lennart-Slayer Renze schreef:
Nou ja, ik vind Paramore ook goed en daar is ook genoeg gezeik op:). Ik vind het soms alleen een beetje stom dat bands die duidelijk veel meer talent hebben nooit bekendheid krijgen, terwijl bands zoals One Direction zo groot in de Amsterdam Arena komen...


Juist beter.. Zo kunnen wij onze bandjes mooi em in een veel leukere Paradiso bekijken!

 0
Avatar nofunatall
di 01 okt 2013 14:56

nofunatall KAARTJE IN DE POCKET!!1?!1!!

 0
Avatar tobyhazenberg
wo 02 okt 2013 11:29

tobyhazenberg Dat zoiets uitverkocht raakt is niet vreemd. Het is een popi-jopi-act. Met een doelgroep die daar erg bevattelijk voor is, ongeacht de kwaliteit. Maar nu komt 't, hoe veel begeleiders zullen er mee moeten, papa, mama, grote broer en dergelijke? Zeg 1 op 4 bezoekers een begeleider bij heeft (en ik denk nog meer). Dan is een kwart al verkocht aan "niet"-fans.

 0
Avatar DownNOLA
wo 02 okt 2013 11:31

DownNOLA Er gaan dagen voorbij dat ik me nauwelijks druk maak om de muziek die pubermeisjes leuk vinden. Heb me destijds wel via internet in discussie gemengd over....kom hoe heette dat ook al weer, met zo'n vogelverschrikker als zanger...oh ja Tokio Hotel, maar dan vooral omdat die meisjes die daar obsessief fan van waren ook compleet gestoord uit de hoek konden komen met doodsbedreigingen enzo. Vermakelijk, nu boeit het me niet meer, of het zou alleen moeten zijn als hun merchandise wizards Ramones shorts plagiëren en verneuken.

 0
geen avatar
wo 02 okt 2013 14:05

jakkes Wat een elitair geleuter weer over 'kwaliteit'. Boy bands horen bij opgroeiende meisjes net als poppen en paarden. En ja, er zijn heel veel pubermeisjes, dus is het big business. Heel veel mensen begrijpen Slayer ook niet of Fantomas. Allemaal goed toch, kun je die lekker in kleine zalen zien (Slayer in de Effenaar! Daar heb ik om geschreeuwd als een pubermeisje). Niet oordelen, gewoon met veel verbazing kijken dat ze TWEE! keer de Arena vullen. Want dat is toch echt wel ongelooflijk. Veel bands proberen het, zij spelen het spel het beste. Klaar. En persoonlijk vind ik One Direction leuker en iets minder zoetsappig dan Take That etc.

 0
geen avatar
vr 04 okt 2013 10:31

anneq vinden jullie het zelf nou ook niet een beetje zielig om ze zo af te zeiken? als mensen er gelukkig van worden om daar naartoe te gaan, en jij gaat er zelf niet heen, wat is het probleem dan? ik ben een beetje moe van al dat gehaat op alles, weet je? nobody cares dat jij ze niet leuk vindt, ze zullen toch populair blijven, en je moet niet eens willen dat jouw favoriete artiesten/bands in de arena staan, kleine zalen zijn toch veel leuker. Ik ben het wel eens met de bedreigingen enzo, dat moet echt stoppen. Maar als niemand jou wat aandoet? Niks aan de hand. als mensen er gelukkig van worden, wie ben jij dan om dat te verpesten. Je mag best je mening hebben maar je kan ook te ver gaan vind ik.

 -1
Avatar tobyhazenberg
vr 04 okt 2013 14:02

tobyhazenberg One Day Fly bewees toch dat je geen talent hoeft te hebben om succes te hebben.

 0
Avatar deHertog
di 08 okt 2013 09:22

deHertog tobyhazenberg schreef:
One Day Fly bewees toch dat je geen talent hoeft te hebben om succes te hebben.

Slipknot ook

 1
Avatar DownNOLA
di 08 okt 2013 10:00

DownNOLA Nou ben ik geen fan van Slipknot, maar Corey Taylor, Joey Jordinson en wijlen Paul Gray hebben echt wel songschrijf en muzikaal talent. Alleen jammer dat ze zich nooit hebben onttrokken aan hun rol als One Direction van de metal en een evolutie doorgemaakt hebben naar muziek die niet alleen voor boze 13 jarigen is.

 0
Avatar tobyhazenberg
di 08 okt 2013 10:54

tobyhazenberg @deHertog, dan ga je toch te kort door de bocht. Corey vind ik nu geen slechte zanger en volgens mij is Joey ook geen beroerde drummer. Kijk dan niet alleen naar Slipknot he!

En los daarvan succes? Slipknot heeft toch nooit de hitlijsten bestegen? (Top40)

Bij One Direction was het verhaal toch dat een aantal van hen solo niet goed genoeg waren voor xfactor, maar als groep door mochten... Dus gewoon iemand die Engelse ponden voor de ogen ziet verschijnen en een hele goede marketingcampagne is gestart. En dat heeft diegene geweldig gedaan!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.