La Corneille wint Sena Performers POPnl Award

Door HarmG op 02 september 2013 - 11:44 Zaterdag 31 augustus is La Corneille in de Melkweg winnaar geworden van de Sena Performers POPnl Award 2013. Dit maakte Markus Bos, algemeen directeur van Sena, zaterdagavond in de Melkweg bekend. De jury, bestaande uit programmeurs van Nederlandse poppodia en alle bevrijdingsfestivals boekte de winnaar negen keer.

Daarmee bleef La Corneille de nummers twee (3rd Floor Magic/acht optredens) en drie (The Vagary/zeven optredens) net voor. La Corneille gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit de geboekte optredens, tourpromotie door onder andere Festivalinfo, tourposters en een bijdrage van 2500 euro uit het Sena Muziekproductiefonds voor het opnemen van een album.

Bij de Sena Performers POPnl Award draait om de vraag welke band het meest geboekt wordt door de jury die bestaat uit programmeurs van Nederlandse poppodia en alle bevrijdingsfestivals. Zij boeken een van de deelnemers voor een optreden.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



JuanLuisGuerra

JUAN LUIS GUERRA NAAR KONINKLIJK CIRCUSOp 8 oktober 2013 ontvangt het Koninklijk Circus de Latijns-Amerikaanse...

Festivalinfo headphones

NIEUWE NINE INCH NAILS, ICONA POP EN MEER IN FI LIVE Deze week vliegen we in Festivalinfo Live de wereld over want natuurlijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.