Johnny Cash Memorial Show van Def Americans in Klokgebouw

Door sjoertb op 06 juni 2013 - 15:14 De Eindhovense band Def Americans verzorgen dit jaar weer De Johnny Cash Memorial Show. Het concert wordt gehouden op vrijdag 13 september, tien jaar en één dag na het overlijden van Johnny Cash.

Het herdenkingsconcert wordt dit jaar gegeven in het Klokgebouw. De eerste twee edities van het jaarlijkse eerbetoon aan de Amerikaanse countrylegende en de drie daaropvolgende, in respectievelijk Dynamo en de grote zaal van de Effenaar, waren allemaal uitverkocht. Dit is de reden dat het dit jaar op een locatie wordt gehouden met een grotere capaciteit.

“Ieder jaar pakken we groots uit en daar willen we dit jaar een schepje bovenop doen,” aldus Def Americans-frontman Elco Weitering. “Het is de tiende sterfdag van Johnny Cash, dus daar willen we iets speciaals van maken. Het Klokgebouw is een gigantische locatie met heel veel mogelijkheden.” Zangeres Kim Wolterink heeft hierbij al een concreter beeld en valt hem bij: “We willen de ruimte zo gaan gebruiken dat je echt een Cash wereld binnenstapt. Het moet een avondvullend programma worden, een echte beleving voor de bezoekers.”

Kaarten kosten 20 euro, de voorverkoop is gestart.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Coup

WINNEN: 3X2 KAARTEN THE COUP IN MELKWEGOp 27 juni keert de politieke hiphopgroep The Coup terug naar de Melkweg in...

macygray_news.jpg

MACY GRAY IN OKTOBER NAAR MUZIEKCENTRUM ENSCHEDE Soulzangeres Macy Gray komt samen met jazzsaxofonist David Murray naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.