Winnen: 2x2 kaarten The Bouncing Souls & Every Time I Die in 013

Door Daphne_W op 06 juni 2013 - 12:02 Op woensdag 19 juni staan The Bouncing Souls en Every Time I Die op het podium van de Tilburgse 013. De punkrockers van The Bouncing Souls komen deze avond hun 25ste verjaardag vieren. Op het laatste nieuwe album ‘Comet’ staan aantstekelijke punkrock nummers. Every Time I Die zorgt voor snoeiharde hardcore met furieuze moshriffs met energieke Southern rock riffs. Met in het voorprogramma Colors Dead Bleed. Een gevarieerde line-up voor de punk- en hardcoreliefhebber.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Bouncing Souls & Every Time I Die op 19 juni.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Bouncing Souls & Every Time I Die wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Bouncing Souls'.

Deze actie loopt tot 12 juni 2013.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheStorySoFarnws

THE STORY SO FAR NAAR ANTWERPEN EN EINDHOVEN The Story So Far komt in haar Europese tour ook naar België en Nederland....

C2C

CONCERT VAN C2C IN BELGIË IN HET NAJAAR Het Franse DJ-team C2C geeft op 26 oktober een clubshow in Vorst Nationaal....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.