Winnen: 2x2 kaarten voor Korn in 013

Korn
Winnen: 2x2 kaarten voor Korn in 013
Door Daphne_W op 23 mei 2013 - 15:21 De Amerikaanse metalband Korn komt op 12 juni naar de Tilburgse 013. Oud-gitarist en medeoprichter Brian 'Head' Welch is ook van de partij en speelt weer tijdelijk mee met de band. Korn maakt een mix van metal, alternative en hiphop, ook wel nu-metal genoemd. Met in het voorprogramma de groovende Southern metal van Hellyeah, bestaande uit Chris Gray (Mudvayne), Tom Maxwell (Nothingface), Gregg Tribbett (Mudvayne), Bob Zilla (Damageplan) en Vinnie Paul (Pantera). Brian 'Head' Welch staat ook in het voorprogramma met zijn nieuwe band Love and Death.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Korn in 013 op 12 juni.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Korn in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Korn in 013'.

Deze actie loopt tot 29 mei 2013.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BryanAdams2

BRYAN ADAMS OOK NAAR KONINKLIJK CIRCUSDe Canadese zanger Bryan Adams zal op 19 september met zijn akoestische...

De Speeldoos

DE TWEEDE SPEELDOOS KOMT MET EEN REEKS EXTRA SHOWS Wegens grote vraag en groot succes komen Roos Rebergen en Torre Florim...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.