Queens of the Stone Age naar Club 69

Door op Op 8 mei vindt er in Club 69 van Studio Brussel een bijzondere showcase plaats: dan komt Queens of the Stone Age namelijk langs voor een intiem optreden. Kaarten voor de avond zijn enkel te winnen, er worden geen tickets verkocht.

Studio Brussel geeft de kaarten op 6 mei weg via de radio. Daarnaast is er een prijsvraag op de website van het station.BlackVeilBridesnews

NIEUWE DATUM VOOR BLACK VEIL BRIDES IN MELKWEGEerder werd aangekondigd dat de post-hardcore/glamband Black Veil Brides de...

AugustBurnsRednws2

TIVOLI VOOR AUGUST BURNS RED August Burns Red komt dit najaar naar Nederland. De band staat op donderdag...

REACTIES

Avatar metalupyourass
ma 29 apr 2013 16:59

metalupyourass Studio Brussel heeft met Club 69 al zeer mooie artiesten in de marconi gelokt maar dit is toch echt een heel mooie naam hoor.

Onbegonnen werk wellicht om hier een kaartje voor te winnen.

 -1
Avatar Pietsie
ma 29 apr 2013 17:06

Pietsie Niet geschoten is natuurlijk altijd mis. Supergaaf dit!

 1
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
ma 29 apr 2013 19:16

CmpngFlghtTL.. Ik heb mee gedaan maar vanuit Nederland maak ik vermoedelijk geen kans.

 1
Avatar RobZ
ma 29 apr 2013 20:42

RobZ Hopen dat ze ook een kleinschalig optreden in Nederland doen!

 1
Avatar DownNOLA
ma 29 apr 2013 22:44

DownNOLA Nee, ben bang dat dat er niet van komt, ze worden weggestopt in de 3FM tent omdat minimaal 50% van het 3FM publiek op Pinkpop überhaupt deze band niet kent, zie The Pixies vs Pink paar jaar terug

 -2
Avatar NuxVomica
di 30 apr 2013 14:30

NuxVomica Hmm waarom zou dat niet mogelijk zijn? Ik denk dat het een exclusief iets is, maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als ze in Nederland een vergelijkbaar optreden zullen geven. Een paar jaar geleden stonden ze in Desmet via 3voor12.

 1
geen avatar
di 30 apr 2013 14:54

Rainstorm DownNOLA: Dat is onzin. Laatste keer dat ik naar pinkpop ging (2008), stond QotsA daar op het hoofdpodium, als laatste band voor afsluiter RATM.

QotsA is juist een band die qua geluid nog net wel bekend kan zijn bij het mainstream publiek, waar Foo Fighters en RATM vaak net iets te ruig voor zijn.

 -1
Avatar jeroensiep
di 30 apr 2013 17:53

jeroensiep DownNOLA schreef:
Nee, ben bang dat dat er niet van komt, ze worden weggestopt in de 3FM tent omdat minimaal 50% van het 3FM publiek op Pinkpop überhaupt deze band niet kent, zie The Pixies vs Pink paar jaar terug
Ze staan op de 3FM Stage, dus het vergelijkbaar grote podium tegenover Main Stage. Niet in dat kleine tentje. daar staat Netsky op dat moment. En QOTSA is echt wel een band die vrijwel iedereen op Pinkpop kent, behalve misschien de iets jongere generatie.

 0
geen avatar
zo 05 mei 2013 02:13

vidaloca Rainstorm schreef:
DownNOLA: Dat is onzin. Laatste keer dat ik naar pinkpop ging (2008), stond QotsA daar op het hoofdpodium, als laatste band voor afsluiter RATM.

Haha ff ruiger vinden dan QOTSA. Als ik jou was zou ik naar de oorarts gaan en iig je oren laten uitspuiten!

QotsA is juist een band die qua geluid nog net wel bekend kan zijn bij het mainstream publiek, waar Foo Fighters en RATM vaak net iets te ruig voor zijn.

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.