Winnen: 2x2 kaarten voor The Urban Voodoo Machine in 013

Door Daphne_W op 25 februari 2013 - 17:31 The Urban Voodoo Machine is een groep uit Londen die naar eigen zeggen 'Bourbon soaked Gypsy Blues Bop ’n Stroll' maakt. De 7- tot 15-koppige band, het is nooit helemaal zeker met hoeveel ze komen, gaat live helemaal los en is niet te stoppen. "Gypsy Night" is de altijd uitverkochte clubnight in London. Deze clubnight is van The Urban Voodoo Machine. Gegarandeerd één groot feest.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Urban Voodoo Machine in 013 op 8 maart.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Urban Voodoo Machine in 013 wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Urban Voodoo Machine in 013'.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SimpleMindslogonieuws5

SIMPLE MINDS IN NOVEMBER NAAR AMSTERDAM EN ANTWERPENSimple Minds, een van de meest succesvolle Schotse bands aller tijden, komt...

STEVEEARLEnews

STEVE EARLE OOK NAAR PARADISO Steve Earle houdt het niet bij een show in de Effenaar tijdens zijn komende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.